Uw digitale start begint hier! Wij helpen u aan een website die aan uw wensen voldoet.

Meer informatieUw digitale start begint hier

Webss is dé specialist op het gebied van creatieve en professionele websites voor ondernemers. Het is uw digitale visitekaartje. Een goed ogende website levert meer respons op. Naast een professionele en creatieve website, moet het ook betaalbaar zijn.

Bij Webss heeft u met één pakket uw website online. Laat u ons weten wat uw wensen zijn. Onze ervaren designers vertalen dit door naar een professionele en creatieve website. Zo kunt u zich concentreren op uw dagelijkse werkprocessen en zorgen wij dat u digitaal sterk van start gaat.

Kies nu één van onze drie pakketten en maak uw digitale start bij ons.

Vanaf €14,95 per maand
+ eenmalig €299,-

Wij helpen u aan een website die aan uw wensen voldoet.

Pakketoverzicht

Online Eten Bestelwebsite

Bij ons kunt u terecht voor een online bestel omgeving. Wij leveren een systeem aangepast in uw huisstijl. Betalingen afhandelen gaat eenvoudig met iDeal. U kunt restricties instellen voor verschillende postcode gebieden waar u bezorgd, of enkel kiezen voor afhalen is uiteraard ook mogelijk. Menu met extra opties aanbieden? Ook dit is geen probleem met ons systeem. Bij ons bent u vaak al binnen twee dagen online!

webss bestelwebsite
Responsive Website

Responsive

Websites worden tegenwoordig niet alleen bekeken op computers met grote schermen. Smartphones en tablets worden steeds vaker gebruikt. Daarom krijgt u bij ons een website die volledig responsive is. Uw website is op alle besturingssystemen en apparaten goed te zien! Uw klanten hebben dus toegang tot uw website wanneer ze in de tram op hun telefoon zitten, op de bank met hun tablet spelen en zelfs wanneer ze op werk achter hun laptop of computer zitten.

Content Management System

CMS is een webapplicatie die het voor u mogelijk maakt om eenvoudig documenten en gegevens te publiceren op uw website. U kunt met CMS gegevens, teksten en documenten invoeren als platte tekst. De veranderingen van de gegevens worden gepresenteerd aan uw bezoekers in de lay-out van de website. Verandert u de inhoud van uw website regelmatig, maar wilt u de lay-out van uw website hetzelfde houden? Dan kunt u met CMS uw website zelfstandig actueel houden. Dit geldt voor zowel tekst als foto's. Zo bent u niet gebonden aan een statische opzet van uw website maar kunt u deze mee laten groeien en ontwikkelen met uw eigen onderneming.

CMS Toegang
SEO Uitleg

Search Engine Optimization

Deze zoekmachine-optimalisatie zorgt ervoor dat u beter vindbaar bent op Google. Zo maakt u zichzelf toegankelijker voor uw klanten. SEO zorgt er namelijk voor dat u hoger scoort in Google. Deze functie optimaliseert de structuur, inhoud en techniek van uw website maar houdt zich ook meteen bezig met de trefwoordanalyse. Zo kunnen klanten uw bedrijf eerder vinden via Google.

Hosting & Support

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat uw website live blijft. Daarnaast willen we ook dat u de website krijgt die u zich heeft voorgesteld. Daarom ondersteunen wij u tijdens het bouwen van de website. Heeft u vragen over het design, de teksten, de opbouw van de website of wilt u weten hoe u uw website aantrekkelijk kan maken voor uw klanten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Back-ups & Updates

Uw website is voorzien van automatische back-ups. Wat er ook gebeurd, uw gegevens zijn beschermd en opgeslagen op een veilige locatie. Zo kunt u alle foto's, video's en teksten opslaan. Deze komen allemaal veilig op onze server te staan. Het is voor ons ook belangrijk dat uw website mee gaat met de tijd. Daarom is uw website bij ons voorzien van automatische updates. Zo gaat u zorgeloos mee met de nieuwste ontwikkelingen.

  LITE BASIC PRO
Responsive
Aantal pagina's 3 5 8
Automatische Updates
Aantal e-mails 1 2 4
Eigen Design
Domeinnaam
Gekoppelde domeinen 5 10 10
Google Analytics
CMS Toegang
Back-ups
Opslagruimte 25 GB 25 GB 50 GB
Dataverkeer 150 GB 150 GB Onbeperkt
SSL-certificaat /
Kosten LITE BASIC PRO
Kosten per maand € 14,95 € 19,95 € 24,95 / € 34,95
Eenmalige kosten € 299,- € 399,- € 499,-
  Bestel LITE Bestel BASIC Bestel PRO

Contact

Contactformulier

010-2908155

ma t/m vr 09:00 - 17:00

klantenservice@webss.nl

© Webss, Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.